lukinluki píše:panák píše:Bilík píše:lukinluki píše:Zajímaly mě názory personalistů a většina firemních mi řekla, že spíš kratší, že to stejně pořádně nečtou (po pravdě - oni jsou spíš jakýmsi firewallem, aby ředitele nebo management neotravovalo moc zájemců). Trochu lépe čtou prý agenturní, ale od té doby jsem posílal už jen strukturovaný stučný CV.
No a podle čeho tedy vybírají? Když to nečtou?
No podle toho, KOLIK je v příloze. :lol: :lol: :lol:
JJ, taky částečná pravda - prachy v době krize a tím druhotné platební neschopnosti hrají prim.
Vždyť píšu, že personalista ve firmě je firewallem, aby moc uchazečů neotravovalo lidi z vedení, kteří rozhodují o penězích ;)
AHáá, já vlastně "Nechcu slevu za darmo", že jo. Makat za 10000 hrubého a ještě dát KOLIKy v příloze

a taky na tom, kam to posílám. Např. když hledám práci jako chůva, tak nebudu sáhodlouze psát, že mám barmanský kurz, ale seženu si nějaké hodnocení od kamarádů, co mají děti. Životopis by měl zaujmout, protože to je moje první vizitka do té firmy,kam to posílám. Hlavně psát pravdu, protože na pohovoru si to stejně proklepnou